Opatovská pálka 2022

Milovníci stolního tenisu se opět sešli v sokolovně v Opatovicích, aby poměřili své síly ve třech kategoriích: děti, ženy a staří páni.

Největší účast jsme zaznamenali mezi dětmi, kdy k nám zavítaly i děti z Hranic a ze Špiček. Z celkového počtu třinácti dětí se do finále probojovaly obě naše děvčata Anna Rýparová a Lucie Káďová. V napjaté finálové bitvě Lucie zachovala chladnější hlavu a vyhrála tak celý turnaj. Na Aničku tedy zůstalo stříbro. Překvapením dne byl Vlastimil Kuchař z Hranic, který se od podzimu opravdu hodně zlepšil a po zásluze tak vybojoval třetí místo.

Kategorie žen byla dnes nejslabší a všechny tři startující si rozdělily pořadí následovně: Dvořáková Jitka první, Kuchařová Jana druhé a Doležalová Hana třetí místo.

Vzhledem k věhlasnosti celé akce jsme i v kategorii pánů čekali silnější účast. Spousta guláše nám zbyla, těch osm startujících borců toho moc nesnědli. Ze dvou skupin a vyřazovacího stromu vyšla vítězně známá tvář vesnických přeborů pan Šimíček Ilja.   Toho následoval Hradil Libor na druhém a Valenta Ladislav na třetím místě.

Děkujeme přespolním, že k nám vážili cestu a zejména dětem ze Špiček a Hranic,        které turnaj obohatily o nové tváře.

Děkujeme sponzorům za štědré dary.