OPATOVICE : HORNÍ MOŠTĚNICE 1:1

Domácí remíza

Pouze jeden bod získali naši muži na domácím hřišti proti Horní Moštěnici. Po 11 kolech nám patří až 9. místo v tabulce.

Trenér Ladislav Bělík:

Byl to zápas, ve kterém jsme měli 100%tně bodovat. Nicméně soupeř hraje systém nakopávaných míčů, který nám vůbec nesedí. Kluky jsem na tento styl hry připravil a povedlo se nám bez problému zajišťovat všechny tyto situace s dlouhými míči. Většinu času jsme hráli na soupeřově polovině, ale nepovedlo se nám z žádné situace vytěžit finální přihrávku do zakončení. V druhém poločase jsme soupeře pustili na svoji půlku tak 5x. Bohužel z ojedinělé akce soupeře jsme inkasovali gól. Vyrovnat se nám podařilo z penalty po souboji gólmana hostí s dorážejícím útočníkem. Sportovně musím uznat, že si nejsem jistý, jestli penalta byla oprávněná. Bohužel pro soupeře rozhodčí udělal jedno z mnoha chaotických rozhodnutí, kterým brnkal na nervy oběma týmům. Je škoda, že se nám nepovedlo vstřelit gól ze závěrečného tlaku.

Vedoucí týmu Radomír Klvaňa:

Odehráli jsme opět špatný zápas. Bylo hodně těžké se dostat přes hostující obranu do nějaké šance. Gólovou šanci jsme měli možná jednu, kdy zakončoval Strnadel. Hosté nás pak potrestali po chybě. Bod nám zajistil Veselka, když proměnil penaltu. Snažili jsme se, ale 3 body bohužel nemáme.