VÝHRA V RADSLAVICÍCH 3:2

Z Radslavic vezeme 3 body

Krásný areál a ligové hřiště, to byl náš další soupeř – mužstvo z Radslavic. Zastavit sérii špatných výsledků to byl cíl venkovního utkání. Domácí šli v 19. minutě do vedení, ale zbytek zápasu jsme byli lepším týmem. Domácím zatápěl hlavně kapitán Tomáš Klvaňa, který vstřelil 2 branky. V 68. minutě zvyšoval na 1:3 Veselka. Z klidného utkání nakonec bylo drama. Domácím se v 79. minutě podařilo snížit na 2:3. Závěrečný tlak jsme dokázali přečkat a vezeme důležité 3 body.

Trenér Ladislav Bělík:

Po krátkém tlaku domácích na začátku zápasu, který jsme očekávali, jsme se rychle dostali do hry a po celý první poločas jsme byli nebezpečnějším týmem. Nic na tom nezměnil ani obdržený gól, na který jsme dokázali rychle odpovědět a srovnat stav na poločasových 1-1. Do druhého poločasu jsme si v kabině řekli, čemu se vyvarovat, kde je soupeř silný a kde vidíme slabiny, a kluci splnili pokyny do puntíku. Díky tomu jsme domácí přehrávali jak po stranách, tak jsme převzali střed hřiště a usadili se na jejich polovině. Z tlaku jsme vytěžili 2 další branky. Za zmínku stojí výstavní gól Tomáše Klvaně, který vymetl domácímu gólmanovi všechny pavouky v pravé šibenici. Jediný negativní postřeh mám ke klukům k závěru zápasu. Za téměř rozhodnutého stavu, kdy vedeme 3-1 a soupeř se mezi sebou hádá, nejsme schopni přidat čtvrtý gól z šancí, které máme. Místo toho necháme soupeře snížit na 3-2 a je z toho zbytečně nervózní vítězství. Nicméně za dnešní výkon si kluci zaslouží pochvalu.

Vedoucí týmu Radomír Klvaňa:

Asi nejlepší výkon podzimu znamenal výhru 3:2.

Pro nás velice důležité vítězství. Kluci chtějí hrát a hřiště v Radslavicích nám svědčilo. Odmakané utkání – dnes jsem spokojený.