ZAPE CUP 2021 – turnaj přípravek

V neděli 22.8.2021 se v malebném fotbalovém areálu v Opatovicích uskutečnil turnaj Starší přípravky ZAPE CUP 2021, ročníků 2011 a mladších. Turnaje se zúčastnila mužstva týmů Kozlovice, Všechovice, Pavlovice, Opatovice, Hrachovec, Bělotín, 1.FC Viktorie Přerov 2012. Týmy se utkaly systémem každý s každým a musíme uznat, že se bylo opravdu na co dívat. Od prvních zápasů byli diváci obdarováni pohledem na bojovné výkony od všech týmů a kluci si na hřištích nic nedarovali. Od prvních zápasů se do rolí favoritů turnaje převtělily týmy Kozlovic a Hrachovce. Nicméně na ostatních týmech bylo vidět, že se nechtějí nechat zahanbit a nechat vítezství v turnaji bez boje. Bylo vidět opravdu spoustu vyrovnaných zápasů, krásných útočných akcí, které končily tu góly, tu výbornými zákroky gólmanů.

Vítezství v turnaji si odnesli kluci z Kozlovic, kteří v celém turnaji ani jednou nezaváhali. Druhé místo si vybojovali kluci z Hrachovce a třetí místo kluci z Pavlovic. Bramborové medaile připadly domácím borcům z Opatovic.

Součástí závěrečného vyhodnocení bylo i vyhlášení 3 individuálních cen pro Nejlepšího brankáře, Nejlepšího hráče a Nejlepšího střelce celého turnaje. Kromě Nejlepšího střelce turnaje, kterého si s 12 brankami v turnaji vystřílel hráč Všechovic Libor Symerský nebylo o dalších individuálních cenách jednoduché rozhodnout. Nejlepšího brankáře turnaje nakonec získal hráč Hrachovce Ondřej Liebl a Nejlepšího hráče turnaje Jan Doležel z 1.FC Viktorie Přerov.

Celý turnaj se nesl v duchu uvolněné, přátelské atmosféry, jak se na turnaj mládeže sluší a patří. Fanoušci hnali své týmy do útoku a dokázali i ocenit snahy soupeřů. Děkujeme za to.

Taktéž bychom rádi poděkovali všem, kteří se na uspořádání celého turnaje podíleli a v neposlední řadě i sponzorům turnaje ZAPE spol. s r.o., Stavebniny DEK a.s. a TJ Sokolu Opatovice.

Pořádání turnaje podpořil grantový program Mikroregionu Hranicko

Závěrem nezbývá nic jiného než konstatovat, že v obnovené tradici turnaje mládeže ZAPE CUP budeme rádi pokračovat i dalších letech.